Denne oppskriften er utrolig enkel og supersunn. På grunn av de næringsrike ingrediensene syntes jeg de metter mye mer enn vanlige knekkebrød også.
Dette trenger du:
50 g chiafrø
2,5 dl vann
150 g kokt quinoa
30 g gresskarkjerner
30 g sesamfrø
30 g solsikkefrø
2 ss linfrø
1/2 ts gastromat
1 klype hvitløkspulver
1 klype løkpulver
Litt oregano, pepper og basilikum
Dette gjør du:
Bløtlegg chiafrøene i vannet i 5-10 minutter. I mellomtiden bland sammen kokt quinoa, frøene/kjernene og krydderet i en bolle. Vend inn chia “egget”. Bland godt og fordel på et bakepapirkleddbrett med en slikkepott. Prøv å smør det ut så tynt som mulig.
Stek på 165 grader over- og undervarme i 45 minutter. Ta brettet ut etter 22 minutter og del opp i ønsket knekkebrød størrelse før du snur dem og setter inn i ovnen igjen.
La dem hvile på rist noen minutter før de nytes med ditt favorittpålegg!
Gjerne tagg meg på instagram skulle du også lage den, så får jeg se din versjon!
@bekkaslittlekitchen
Følg med hver dag for nye og spennende oppskrifter!
Ha en nydelig dag <3