Superfood Knekkebrød

 

Denne oppskriften er utrolig enkel og supersunn. På grunn av de næringsrike ingrediensene syntes jeg de metter mye mer enn vanlige knekkebrød også.

 

 

 

 

Dette trenger du:

 

50 g chiafrø

2,5 dl vann

150 g kokt quinoa

30 g gresskarkjerner

30 g sesamfrø

30 g solsikkefrø

2 ss linfrø

1/2 ts gastromat

1 klype hvitløkspulver

1 klype løkpulver

Litt oregano, pepper og basilikum

 

 

 

 

Dette gjør du:

 

Bløtlegg chiafrøene i vannet i 5-10 minutter. I mellomtiden bland sammen kokt quinoa, frøene/kjernene og krydderet i en bolle. Vend inn chia “egget”. Bland godt og fordel på et bakepapirkleddbrett med en slikkepott. Prøv å smør det ut så tynt som mulig.

Stek på 165 grader over- og undervarme i 45 minutter. Ta brettet ut etter 22 minutter og del opp i ønsket knekkebrød størrelse før du snur dem og setter inn i ovnen igjen.

 

 

 

La dem hvile på rist noen minutter før de nytes med ditt favorittpålegg!

 

 

 

 

 

Gjerne tagg meg på instagram skulle du også lage den, så får jeg se din versjon!

@bekkaslittlekitchen

 

 

Følg med hver dag for nye og spennende oppskrifter!

 

Ha en nydelig dag <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg