Chilifylt Bakt Potet

 

 

Her kommer en annen oppskrift chiliretten jeg postet tidligere i uken passer perfekt til. Det er jo ofte at man får rester, i alle fall når man lager til 1-2 personer, men det er ikke alltid man har lyst å spise det samme to dager på rad.

Om du har rester av Chili sin Carne så følg med her, for denne retten er såå god og helt vanvittig enkel!

 

 

 

 

 

 

Dette trenger du til 1 person:

1 stor bakt potet

1 ts smør

1 porsjon Chili sin Carne

 

Også topper du det med det du ønsker.

Jeg toppet med rømme, mais, guacemole og vårløk.

 

 

 

 

 

Dette gjør du:

 

Prikk hull rundt hele poteten med en gaffel. Stek den på 220 grader i 1-1,5 time. Sjekk med en kniv om den er ferdigstekt. Dette avhenger av størrelsen på poteten.

Når poteten er ferdigstekt tar du den ut, skjærer et kryss i den og presser på nedre del på begge sider. Da vil den åpne seg og bli enklere å fylle.

 

 

 

 

Jeg liker å mose innholdet lett med en gaffel og tilsette litt smør. Da smaker innholdet nesten som potetmos.

 

 

 

 

Da er det bare å fylle med så mye du får plass til og kose deg maks!

 

 

 

 

Gjerne tagg meg på instagram skulle du også lage den, så får jeg se din versjon!

@bekkaslittlekitchen

 

 

Følg med hver dag for nye og spennende oppskrifter!

 

 

Ha en nydelig dag <3

4 kommentarer
    1. Ser aldeles nydelig ut. Kjempelurt med vegetar chili con carne ( alle burde ta en vegetarmiddag i uken) og så bruker rester til denne deilige bakte poteten.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg